NEA

Σπέσιαλ έκδοση Maserati Levante Vulcano

Η συγκεκριμένη έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες με την ονομασία Vulcano και ξεχωρίζει από πολλά και διάφορα…

Η Levante Vulcano συνδυάζεται αποκλειστικά με τον «μικρό» biturbo V6 3.0 με 345 και 425 άλογα και όχι με τον μεγαλύτερο V8 3.8 των 590 ίππους της έκδοσης Trofeo. Ο βασικός λόγος είναι πως οι Ιταλοί θέλουν να προωθήσουν και την βασική έκδοση της Levante που συνεχίζει απέναντι σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό.

Η ειδική έκδοση θα προσφέρεται στο αποκλειστικό γκρι Grigio Lava με το πακέτο αμαξώματος Nerissimo που περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία (σκούρες λεπτομέρειες, διπλές μαύρες εξατμίσεις, μαύρες 21’’ ζάντες, Brembo με κόκκινες δαγκάνες κ.α.).

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η διχρωμία μαύρου με κόκκινες ραφές ή κόκκινο με μαύρες ραφές με ανάγλυφη την τρίαινα στα καθίσματα και σε άλλα σημεία. Το ταμπλό είναι ντυμένο με αρκετό κάρμπον όταν στο κεντρικό τούνελ υπάρχει ο αριθμός του μοντέλου.

Εννοείται πως ο εξοπλισμός είναι κορυφαίος σε όλα τα επίπεδα, με LED Matrix φωτιστικά σώματα, ένα κορυφαίας ποιότητας (και υψηλού κόστους) ηχοσύστημα της Bowers&Wilkins, θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά ακόμα. Αυτά για ένα πραγματικά πολύ όμορφο όσο και ξεχωριστό SUV που δεν κρύβουμε πόσο πολύ μας αρέσει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!