NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To Mitsubishi L200 χορηγός στον «Αγρότη της χρονιάς»

Για μία ακόμα φορά -την τέταρτη κατά σειρά- η Mitsubishi στηρίζει τον εν λόγω θεσμό και επιβραβεύει τους νικητές με το δυναμικό της pick up.

Ο θεσμός «Αγρότης της χρονιάς 2019» διοργανώθηκε από την εφημερίδα Agrenda, με την εταιρία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. να στηρίζει χορηγικά την όλη εκδήλωση. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Μονεμβασιά και συγκέντρωσε τόσο εκπροσώπους των αγροτικών φορέων, όσο και της πολιτείας. Στα πλαίσια αυτής πραγματοποιήθηκαν διάφορες ομιλίες και παρουσιάστηκαν διάφορα νέα και εξελίξεις γύρω από τον αγροτικό τομέα.

Η Mitsubishi, πιστή στο ραντεβού της, εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Στέφα, υπεύθυνο τεχνικής εκπαίδευσης της εταιρίας. Ο ίδιος στην ομιλία του παρουσίασε τις τεχνολογικές εξελίξεις στα pick up και παρουσίασε το πέμπτης πλέον γενιάς L200, δίνοντας έμφαση στην τετρακίνηση Super Select 4DW II που χρησιμοποιεί.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης έγινε η απονομή των 3 βραβείων του θεσμού, για τον αγρότη της χρονιάς (Παναγιώτης Πασάς), την Κτηνοτροφική εκμετάλλευση της χρονιάς (Σοφοκλής Φιλιππίδης) και τη συλλογική προσπάθεια της χρονιάς (Αγροτικός Συνεταιρισμός Ροβιών). Η Mitsubishi, ως επιβράβευση για αυτές τις διακρίσεις θα προσφέρει στους νικητές από ένα L200, το οποίο θα έχουν στη διάθεσή τους για ένα τρίμηνο, να τους βοηθάει στις καθημερινές τους ανάγκες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!