NEA

Το VW T-Roc R βολτάρει στο Nürburgring [vid]

Εκτός απροόπτου το ισχυρότερο T-Roc θα έχει κάτω από το καπό του τον γνωστό δίλιτρο TSI που τοποθετείται και στο Cupra Ateca…

To Τ-Roc αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πληθωρικά SUV της αγοράς αφού πέρα από την lifestyle κάμπριο εκδοχή του, οι φίλοι της σπορ οδήγησης μπορούν να υπολογίζουν στο επερχόμενο T-Roc R. To οποίο θα αποδίδει περίπου 300 άλογα με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να βρίσκεται κάτω από τα 6 δλ. και την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Το αμάξωμα θα ξεχωρίζει από την αεροδυναμική αναβάθμιση, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται χαμηλότερα στο έδαφος και με πιο σπορ ανάρτηση. Στάνταρ θα είναι η τετρακίνηση, όπως και το αυτόματο DSG-7.

Στο παρακάτω βίντεο, με οδηγό τον Peter Solberg, θα δείτε το T-Roc R να κάνει μερικά περάσματα στην πίστα του Nürburgring με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να αναμένονται μέσα στο μήνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!