NEA

H Maserati παρουσιάζει την Levante Trofeo

Πρόκειται για μια ακόμη ειδική έκδοση της Levante που οι Ιταλοί θα παρουσιάσουν στο σαλόνι της Γενεύης…

Η νέα έκδοση Trofeo είναι το αποκορύφωμα στην γκάμα της Levante και ο κινητήρας είναι ο γνωστός V8 3.8 της Ferrari που αποδίδει 590 ίππους και 730 Nm ροπής. Συνδυάζεται με οκτατάχυτο κιβώτιο της ZF και τετρακίνηση Q4 Intelligent All-Wheel Drive. Από πλευράς επιδόσεων η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα δεν διαρκεί περισσότερο από 4,1 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Πέρα από τα ειδικά χρώματα της Trofeo έκδοσης, υπάρχουν κάρμπον εισαγωγές στους προφυλακτήρες και στα πλαϊνά skirts, ειδικά σχεδιασμένο καπό, 22άρες ζάντες σε μαύρο ματ ή glossy χρώμα, σιαγόνες φρένων σε ασημί, μπλε, κίτρινο ή κόκκινο κ.α. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια με πανέμορφα δερμάτινα καθίσματα τα οποία έχουν ραμμένο επάνω τους το λογότυπο Τrofeo.

Η Levante Trofeo V8 Launch Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 κομμάτια. Επίσης, στη Γενεύη η Maserati θα παρουσιάσει την Levante S Q4 και την Granturismo MC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!