ΑΓΩΝΕΣ

H Mercedes παρουσίασε το καινούργιο μονοθέσιό της για τη Formula E

H Mercedes παρουσίασε το EQ Silver Arrow 01, το μονοθέσιό της με το οποίο θα μετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Formula E.

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο θα γίνει στα τέλη του χρόνου, ενώ η σαιζόν 2019/ 2020 θα είναι η πρώτη στην οποία η γερμανική εταιρεία θα είναι παρούσα τόσο στο πρωτάθλημα της Formula 1 όσο και σε αυτό της Formula E.

Οπτικά το βαμμένο μπλε μονοθέσιο είναι εντυπωσιακό έως και μπάνικο, ειδικά από πίσω με τον τεράστιο διαχύτη του. Το βάρος του είναι συνολικά 900 κιλά εκ των οποίων τα 375 αντιστοιχούν στις μπαταρίες των 50 kWh, οι οποίες φορτίζουν μέσα σε 45 λεπτά.

Στα δοκιμαστικό η απόδοση φτάνει τους 340 ίππους, ενώ ίδια είναι η απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα με Fanboost. Κατά την διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι 240 ίπποι, που στο πρόγραμμα επίθεσης, π.χ. για κάποια προσπέραση, φτάνουν τους 306. Όσο για την τελική του ταχύτητα φτάνει τα 280 χλμ./ώρα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!