NEA

Η Puritalia ζητά από 553.350€ για την Berlinetta της

Πρόκειται για ένα σπέσιαλ supercar που παρουσιάστηκε στην Γενεύη και που προβλέπεται να κατασκευαστεί 150 φορές.

Συνδυάζοντας ιταλική φινέτσα με βρετανικό στιλ η Puritalia δημιούργησε την πολύ όμορφη Berlinetta. Η οποία εφοδιάζεται με έναν plug-in υβριδικό V8 κινητήρα βενζίνης (5-λιτρος με 750 άλογα) που έχει ως αρωγό έναν ηλεκτροκινητήρα (215 ίππων). Έτσι, η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 965 ίππους και η ροπή στα 1.248 Nm.

Το όλο σύστημα έχει εξελίξει μια αμερικανική εταιρία (η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί) με την μετάδοση να περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτοματοποιημένου μηχανικού κιβωτίου 7 σχέσεων. Τους τροχούς φρενάρουν μπροστά 6-πίστονα Brembo και πίσω 4-πιστονα όταν ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τρία προφίλ κίνησης (Sport, Corsa, e-Power).

Η Puritalia ανακοινώνει πως χρειάζονται 2,7 δευτερόλεπτα για την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 332 χλμ./ώρα. Τα οποία μπορεί να δει στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’΄όταν παραδίπλα και στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μια touch-screen που παραπέμπει στο πρότυπο της Tesla.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!