NEA

Τέλος εποχής για το Audi TT;

Με τις πωλήσεις και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού να μειώνεται συνεχώς είναι πολύ αμφίβολο αν θα υπάρξει νέα γενιά.

«Θεωρώ πως υπάρχει θέση για ένα icon της Audi στο μέλλον, αλλά δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι το ΤΤ. Πονάει η καρδιά μου όταν απαντώ σ’ αυτή την ερώτηση. Έχω κάποια πράγματα που ετοιμάζω τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το ΤΤ, αν και όχι απαραίτητα απευθείας», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Audi Βram Schot σε συνέντευξή του στην Γενεύη.

Ήδη η Mercedes έχει ανακοινώσει πως δεν προβλέπεται συνέχεια για την SLC και το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Audi με το TT. Πλέον οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στην εξέλιξη και παραγωγή SUV και crossover μοντέλων, καθώς και στην ηλεκτροκίνηση. Από την άλλη η εξέλιξη ισχυρών θερμικών κινητήρων κοστίζει πλέον, ειδικά σε σπορ μοντέλα. Ο κύκλος ζωής της τωρινής και ενδεχομένως τελευταίας γενιάς ΤΤ ολοκληρώνεται το 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!