ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστραλίας: Pole position για Hamilton-Mercedes

Η επιστροφή στην δράση της F1 στην πίστα της Μελβούρνης είχε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα στοιχεία και μία κλασική κατάληξη.

Τα νέα προκύπτουν από τις αλλαγές των κανονισμών και το ανακάτεμα των οδηγών στις ομάδες, με αποτέλεσμα οι διαφορές μεταξύ τους να έχουν μειωθεί σημαντικά. Και η κλασική κατάληξη είναι η πρωτοκαθεδρία της Mercedes που για άλλη μια χρονιά δείχνει να έχει το πάνω χέρι.

Έτσι στην pole position βρέθηκε εύκολα ο Hamilton έχοντας δίπλα του τον Bottas, κάνοντας και οι δύο εξαιρετικούς χρόνους. Πίσω τους ο Vettel με την Ferrari και ο Verstappen με την Red Bull, ενώ η άλλη Ferrari, με τον Leclerc ξεκινά από την πέμπτη θέση. 

Επιτυχία και για την Haas που κατάφερε να έχει και τα δύο μονοθέσια στην έκτη και έβδομη θέση, ενώ πρόσωπο της ημέρας ήταν ο νεαρός Norris της McLaren. Κimi Raikkonen και Perez έκλεισαν την δεκάδα. 

Μετά την σημερινή εξέλιξη, ο αυριανός αγώνας (07:10) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αρκετοί γρήγοροι συνδυασμοί έχουν μείνει εκτός δεκάδας, ενώ μένει να αποδειχτεί αν και σε ρυθμούς αγώνα οι διαφορές μεταξύ Mercedes και των υπολοίπων θα είναι όντως τόσο μεγάλες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!