ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Κορσικής: Νίκη θρίλερ για τον Thierry Neuville!

Σε ένα συναρπαστικό ράλι με θέαμα και πολλές ανατροπές ο Neuville με το Hyundai i20 WRC κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη!

Μέχρι και την τελευταία στιγμή τα ηνία του αγώνα κρατούσε ο εξαιρετικός Evans ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος στην τελευταία ειδική ελέω κλαταρίσματος ελαστικού του Ford Fiesta. Τελικά τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τον Ogier και μετά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο νικητής Neuville συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης και δύο βαθμούς μπροστά από τον Ogier. Σημαντικούς βαθμούς συγκέντρωσαν και οι Sordo (6ος) και Loeb (8οςς) φέρνοντας την Hyundai και στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Τα Ford Fiesta WRC φάνηκαν δυνατά στο ασφάλτινο ράλι με τον Sunninen να τερματίζει στην 5ηη θέση. Ο Tanak ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 6η θέση χάνοντας χρόνο με κλαταρισμένο λάστιχο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη στο ράλι Κορσικής. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Το επόμενο ράλι για αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα του WRC είναι σε περίπου ένα μήνα στην Αργεντινή (25-28 Απριλίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!