NEA

Teaser για τη Mercedes-AMG CLA 35

Με μία φωτογραφία στο Facebook, οι Γερμανοί της Mercedes αποφάσισαν να πυροδοτήσουν την κουβέντα γύρω από το νέο όπλο της εταιρίας, στα μικρομεσαία sedan.

Όσο για το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, λιτό και περιεκτικό. «Πανέμορφη από κάθε πλευρά. Η νέα Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC. Αναμείνατε περισσότερα». Ιδιαίτερες πληροφορίες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μπορούμε όμως να κάνουμε αρκετές εικασίες, με σχετική ασφάλεια.

Αναφορικά με τον κινητήρα με τον οποίο θα εφοδιάζεται, λογικά θα δούμε το δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 306 ίππων που διατίθεται και στην A-Class. Η ροπή του αγγίζει τα 400 Nm, ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς (το 4MATIC δεν κρύβεται…), μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων, με διπλό συμπλέκτη.

Σε ο,τι έχει να κάνει με την παρουσίαση του μοντέλου, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Σύντομα θα γίνει το New York Auto Show και αν η Mercedes θέλει να ποντάρει στην αμερικάνικη αγορά, μπορεί να το παρουσιάσει εντός του μήνα. Αν πάλι όχι, το αργότερο να το δούμε το φθινόπωρο στην Φρανκφούρτη.

Η Mercedes-AMG CLA 35 θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του ομώνυμου μοντέλου. Τουλάχιστον μέχρι την έλευση της CLA 45, που φημολογείται ότι θα ξεπερνά τους 400 ίππους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!