NEA

Νέα ελαστικά Altimax One/ One S από την General Tire

Δύο νέα ελαστικά φέρνει στην ελληνική αγορά η εταιρία General Tire, υποσχόμενη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Ο λόγος για τα Altimax One και Altimax One S, τα οποία έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλαιότερα Altimax Comfort και Altimax Sport. Αυτά ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της φίρμας, υποσχόμενα στιβαρά χαρακτηριστικά και την υψηλή πρόσφυση. Χάρη στην ακαμψία που προσφέρουν τα συνδεδεμένα μπλοκ των ώμων και η συνεχής δομή των νευρώσεων στο κέντρο, προσφέρουν ακριβή χειρισμό και εξαιρετικό φρενάρισμα στον στεγνό δρόμο.

Αναφορικά με το Altimax One, διατίθεται σε 12 μεγέθη, για μέγεθος ζάντας που ξεκινά από τις 15 ίντσες. Ο σχεδιασμός του πέλματός του χαρακτηρίζεται από τρεις αυλακώσεις, σε αντίθεση με το Altimax One S, που έχει τέσσερις. Το τελευταίο απευθύνεται σε αυτοκίνητα υψηλότερων επιδόσεων και μπορεί να αποβάλλει μεγαλύτερες ποσότητες νερού, σε περίπτωση βροχής, ενώ συμπεριφέρεται καλύτερα και σε πιο υψηλές ταχύτητες. Αυτό θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε 37 μεγέθη, για ζάντες από 15 έως 20 ίντσες.

Ενδιαφέρον και για τους δύο τύπους ελαστικών αποτελεί η ύπαρξη ένδειξης ελέγχου ασφάλειας “Visual Alignment” (VAI), καθώς και η αντίστοιχη ένδειξη “Replacement Tire Monitor” (RTM). Ο πρώτος δείκτης επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του οχήματος να ελέγχει την πιθανή κακή ευθυγράμμιση του τροχού, μειώνοντας τον κίνδυνο πρόωρης φθοράς των ελαστικών. Ο δεύτερος ενημερώνει για τη στιγμή που το ελαστικό φτάνει στο ελάχιστο επιτρεπτό βάθος του πέλματος.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!