ΑΓΩΝΕΣ

WRC – Ράλι Αργεντινής: Νίκη για τον Neuville και την Hyundai!

Ο Neuville πέτυχε την δεύτερη σερί του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με την Hyundai να κάνει  το «1-2» με τον Mikkelsen.

Το i20 WRC ήταν το πιο γρήγορο και το πιο αξιόπιστο στην Αργεντινή εξασφαλίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην Hyundai τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών όσο και στο κατασκευαστών. Μάλιστα σε συνδυασμό με την 2η θέση που κατέλαβε ο Mikkelsen και τον Ogier να μένει στην 3η θέση (ο Tanak στην 8η) o Βέλγος παίρνει μια σημαντική ανάσα στην βαθμολογία.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Meeke, Tanak και Ostberg δέχθηκαν ποινή 10 δευτερολέπτων μετά από ένσταση της Citroen για παράβαση στην πύλη. Ωφελημένος από αυτή την εξέλιξη ήταν ο Ogier και άτυχος ο Meeke που είχε και κλατάρισμα. Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Latvala.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη στο ράλι Αργεντινής. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Το επόμενο ράλι για αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα του WRC θα πραγματοποιηθεί στην Χιλή (9-5 Μαΐου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!