NEA

Η VW θα μπαίνει μέσα για κάθε ηλεκτρικό I.D. που θα πουλά

Περίπου 3.000 ευρώ θα ζημιώνεται η γερμανική εταιρία έως το 2025 για κάθε ID που θα πουλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Auto Motor Und Sport.

Παλιότερα ο αείμνηστος Marchionne είχε πει να μην αγοράζει ο κόσμος στις ΗΠΑ το ηλεκτρικό 500 επειδή έμπαινε πολλά δολάρια μέσα. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Volkswagen έως ότου η μεγάλη επένδυση που έχει κάνει στην ηλεκτροκίνηση να τελεσφορήσει. Κάτι που δεν αναμένεται να γίνει νωρίτερα από το 2025 και αν βγουν τα νούμερα και οι εκτιμήσεις για το booming στα EV, σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού.

To πρώτο ID θα είναι το Hatchback σε μέγεθος Golf και θα λανσαριστεί σε τρεις εκδόσεις μπαταρίας. Η βασική θα είναι στις 48 kWh με αυτονομία στα 320 χιλιόμετρα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα στοιχίζει ελάχιστα κάτω από τις 30.000€ συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων και την χώρα. Η δεύτερη έκδοση με 62 kWh / 450 χλμ. θα κοστίζει περίπου 35.000€ και η τρίτη με 80 kWh / 600 χλμ. θα ξεφεύγει αρκετά πάνω από τις 40.000€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!