NEA

Η McLaren GT είναι η πιο άνετη και η πιο πρακτική

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Βρετανοί για τη νέα Gran Turismo που προσφέρει συνολικά 720 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Που στο καλό μπορεί να υπάρχει αυτός ο χώρος; Καταρχήν υπολογίστε 150 λίτρα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και άλλα 420 στο πίσω μέρος. Ναι, κάτω από το κρύσταλλο και πρακτικά πάνω από τον V8. Και αν το χειμώνα το τάπερ με το μεσημεριανό κολατσιό θα μένει ζεστό, γενικότερα θα θέλει προσοχή τι θα βάζετε στο πίσω «πορτμπαγκάζ».

Το μήκος της GT είναι στα 4,7 μέτρα και αν εξαιρέσουμε την Speedtail είναι η μακρύτερη McLaren που διατίθεται. Εις τα ενδότερα η μινιμάλ εικόνα είναι γνωστή και σφύζει από δέρμα, όλα τα κομφόρ, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins κ.α. Σημειώστε πως η GT δικαιολογεί την πρακτικότητα της και από την δυνατότητα να μεταφέρει σανίδες του σκι μήκους 1,85 μέτρων (άτσα!).

Από την άλλη, μιλάμε για μία ακόμη McLaren που υποδέχεται τον πασπαρτού (μπαίνεις παντού) διπλοτούρμπινο V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 620 άλογα και 630 Nm. Το 7άρι κιβώτιο στέλνει την ροπή στον πίσω άξονα, και από εκεί όποιος πρόλαβε την είδε την GT. Έχουμε και λέμε: 0-96 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα, 0-200 σε 9 και τελική στα 326 χλμ./ώρα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!