NEA

Νέα Ferrari 1.000 ίππων με twin-turbo V8 και 3 ηλεκτροκινητήρες!

Στις 31 Μαΐου η Ιταλική εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της υπεραυτοκίνητο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ονομασία του, με βάση όμως τα όσα ακούγονται, θα είναι κάτι ποοολύ γρήγορο.

Κάποιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τη Γερμανία κάνουν λόγο για ένα όχημα που θα χρησιμοποιεί ένα V8 κινητήρα 3.9 λίτρων, με διπλά turbo (τον ίδιο που χρησιμοποιεί η F8 Tributo), σε συνδυασμό με 3 ακόμα ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες. Από αυτούς, οι δύο πρώτοι θα βρίσκονται στους μπροστινούς τροχούς, χαρίζοντας έτσι στο μοντέλο αυτό τετρακίνηση. Ο τρίτος θα εδράζεται εντός του κιβωτίου ταχυτήτων, ενισχύοντας την αμεσότητα και την ισχύ που οδηγεί τον πίσω άξονα.

Η συνδυασμένη ισχύς φτάνει το τετραψήφιο νούμερο των 1.000 ίππων, ενώ η τετρακίνηση και όσα καινούρια συστήματα περιλαμβάνει, αναμένεται να το κάνουν ένα από τα ταχύτερα οχήματα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ. Ενδεικτικά, η διαδικασία του 0-100 υπολογίζεται να ολοκληρώνεται σε μόλις 2 δλ. Εάν ισχύει αυτό, θα είναι απλά το ταχύτερο (σε επιτάχυνση) όχημα παραγωγής. Όσο για την τιμή του, υπολογίζεται στα 600.000 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, υπομονή μέχρι τις 31 του μήνα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!