NEA

Αγορά μόνο μέσω διαδικτύου για το Audi TT Quantum Gray Edition

Στο μέλλον οι πωλήσεις των αυτοκινήτων θα αποκτήσουν και άλλη μορφή και ένα παράδειγμα είναι αυτό της ειδικής έκδοσης του TT.

Η οποία ονομάζεται TT Quantum Gray Edition και από τις 5 Ιουνίου θα πωλείται μόνο online από το διαδίκτυο. Βέβαια για όποιον προλάβει αφού τα μόλις 99 αυτοκίνητα που αφορούν στην Ευρώπη έχουν τιμή στις 62.305 ευρώ (στην Γερμανία, δηλ. πάνω από 18.000 ευρώ από την απλή έκδοση).

Η ειδική έκδοση του TT ξεχωρίζει από το γκρι ματ χρώμα καθώς και τις κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία του σαλονιού. Σύμφωνα με την Audi υπάρχουν πολλά εξτρά. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος TFSI με τα 245 άλογα, τετρακίνηση και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η παραγγελία μπορεί να γίνει από την σελίδα www.audi.de όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία (ο Γερμανός θα έχει το προνόμιο της παραλαβής στον χώρο του). Παρά ταύτα η Audi δεν καταργεί εντελώς τις αντιπροσωπείες οι οποίες για θα υπάρχουν μέχρι την πλήρη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!