NEA

Φρεσκάρισμα για το Nissan Navara

Το δημοφιλές pickup περνά από μία ανανέωση τόσο στο αισθητικό όσο και στο μηχανικό μέρος του.

H σημαντικότερη είδηση στο facelift Navara (που δανείζει το σασί του στα Renault Alaskan και Mercedes X-Class) έχει να κάνει με την αναβάθμιση του βασικού κινητήρα που είναι ο 2.3 dCi. H ισχύς του μπορεί να παραμένει στους 163 ίππους, αλλά το turbo είναι πλέον διπλό και η ροπή έχει αυξηθεί στα 425 Nm. Μαζί με την ισχυρότερη έκδοση των 190 ίππων πληρούν πλέον τις Euro 6d-temp.

Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων με ελατήρια είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις όταν η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 25 χιλιοστά και το ωφέλιμο φορτίο κατά 45 κιλά. Τα πίσω ταμπούρα έχουν αντικατασταθεί από δίσκους και οι μπροστινοί έχουν μεγαλύτερη διάμετρο με αύξηση πέδησης κατά 40%. Επίσης το μηχανικό κιβώτιο είναι νέο με μακρύτερη κλιμάκωση των 6 σχέσεων και με πιο μικρές διαδρομές του επιλογέα.

Στο σαλόνι συναντάμε μία νέα οθόνη για το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8’’, ενώ ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα στάνταρ της κατηγορίας με πολλά συστήματα υποβοήθησης και άνεσης οδηγού. Στο αμάξωμα δεν υπάρχουν παρά περιορισμένες αλλαγές στα φωτιστικά σώματα εμπρός και νέας σχεδίασης τροχοί 17 και 18 ιντσών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!