NEA

Καλοκαιρινές προσφορές Peugeot, έως 3.300 ευρώ.

Συντονισμένη με τον παλμό του καλοκαιριού, η Peugeot λανσάρει το πρόγραμμα SUMMERDEALS, με βάση το οποίο προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα μοντέλα της γκάμας της.

Η προσφορά αυτή θα ισχύει στο επίσημο δίκτυο της εταιρίας, μέχρι και την Τετάρτη, 31 Ιουλίου. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν όλα τα μοντέλα της Peugeot σε ειδικές, καλοκαιρινές τιμές. Αυτές μάλιστα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε ο καθένας να βρει αυτό που πραγματικά θέλει και καλύπτει τις ανάγκες του.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι για το δημοφιλές SUV της φίρμας, 3008, το μέγιστο όφελος απόκτησης αγγίζει τα 3.150 ευρώ. Ακόμα ψηλότερα, το 208 προσφέρει μέγιστο όφελος 3.300 ευρώ, έκπτωση σημαντική αν λάβει κανείς υπόψη την κατηγορία και το συνολικό κόστος του αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στραφείτε στις εκθέσεις της Peugeot. Υπολογίστε, δε, ότι ασχέτως του προγράμματος SUMMERDEALS, όλα τα νέα αυτοκίνητα Peugeot συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!