ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστρίας: Ο Leclerc και η Ferrari στην pole!

Όπως είχαμε γράψει το Spielberg και η ζέστη που επικρατεί αυτές τις μέρες ευνοεί την Ferrari.

Ο Leclerc με την Ferrari σημείωσε την δεύτερη φετινή του pole position (και την τρίτη της Ferrari), αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ενδιαφέρον θέαμα στον αυριανό αγώνα. Στην δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Hamilton (αν τελικά δεν δεχθεί ποινή για ένα περιστατικό με τον Raikkonen) ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ένας εκπληκτικός Verstappen.

Την υπόλοιπη δεκάδα των χρονομετρημένων συμπληρώνουν οι Bottas με Mercedes, Magnussen Haas (έχει τιμωρία πέντε θέσεων), Norris με McLaren, Raikkonen με Alfa Romeo, Giovinazzi με Alfa Romeo, Gasly με Red Bull και Vettel με Ferrari. Ο Vettel είχε κάποιο πρόβλημα με τον κινητήρα του μονοθεσίου του και δεν έκανε το Q3 οπότε και θα εκκινήσει από την ένατη θέση λόγω ποινής του Magnussen.

Για πρώτη φορά λοιπόν τρία διαφορετικά μονοθέσια στην πρώτη σειρά εκκίνησης ενός Γκραν Πρι για φέτος, και ο αυριανός αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και φαίνεται να ταιριάζει στην Ferrari ενώ και οι επιλογές των ελαστικών θα παίξουν τον δικό τους ρόλο σε μία πίστα που είναι περισσότερο ζεστή από άλλες χρονιές.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!