ΑΓΩΝΕΣ

Grand Prix Γερμανίας: Μία ακόμα pole για τον Hamilton

Mε τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Mercedes τα 125 χρόνια της στους αγώνες, καταφέρνοντας να κερδίσει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές με τον Lewis Hamilton, και μάλιστα σε μία πίστα που ο Βρετανός είχε να πάρει την πρώτη γραμμή της εκκίνησης από το 2008.

Tην επιτυχία της Mercedes ολοκλήρωσε ο Bottas με την τρίτη θέση.
Ανάμεσά τους βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Verstappen με την Red Bull ενώ στην τέταρτη θέση θα ξεκινήσει ο Gasly. Στην πέμπτη θέση θα βρεθεί ο Raikkonen, που οδήγησε εκπληκτικά την αρκετά βελτιωμένη Alfa Romeo και θύμισε κάτι από τον παλιό του εαυτό.
Tην δεκάδα έκλεισαν οι Grosjean με Haas, Sainz με McLaren, Perez με Racing Point, Hulkenberg με Renault και Leclerc με Ferrari.

Πανωλεθρία για την Ferrari με τον Vettel να μην παίρνει καθόλου χρόνο και να εκκινεί αύριο από την τελευταία θέση, ενώ και ο Leclerc αντιμετώπισε προβλήματα και θα εκκινήσει από την δέκατη θέση. Και τα δύο τα μονοθέσια αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα, κάτι που προβληματίζει αρκετά τους φίλους της εταιρίας.

Εν αναμονή λοιπόν ενός πολύ ενδιαφέροντα αγώνα, όπου η κατάσταση με τις Ferrari θα είναι το κύριο αντικείμενο συζήτησης και ίσως να φέρει και αρκετό ενδιαφέρον σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς σίγουρα ο Vettel θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο στο γκραν πρι της πατρίδας του και με την φημολογία για την θέση του στην Ferrari να οργιάζει.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!