NEA

H νέα BMW M3 θα έχει μέχρι 520 άλογα, μετάδοση αλά M5 και Pure εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο!

Ένα από τα πιο icon σπορ μοντέλα θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του έτους.

Μέχρι τότε ο υπεύθυνος του M Division αποκάλυψε κάποια στοιχεία όπως το ότι το μοτέρ θα είναι το τρίλιτρο bi-turbo εξακύλινδρο S58 που θα τοποθετείται και τις Χ3 M και Χ4 Μ. Και πως κατά τη συνήθη πρακτική θα υπάρχει η βασική M3 με περίπου 490 ίππους και ψηλότερα η Competition με κοντά στα 520 άλογα!

Το σύστημα μετάδοσης θα ακολουθεί την λογική της M5. Έτσι, θα υπάρχει τετρακίνηση με κατά κύριο λόγο πισωκίνητο χαρακτήρα και επιλογή για μετάδοση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Επιπρόσθετα θα υπάρχουν και σπέσιαλ εκδόσεις Pure, τόσο για την M3 όσο και για την M4. Αυτές θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητες και με χειροκίνητο κιβώτιο, θα έχουν ελαφρώς μειωμένη ισχύ στα 460 άλογα και θα αποκαλούνται ως το αυτοκίνητο για τον οδηγό («driver’s car»).


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!