NEA

Η Ram Trucks ανακοίνωσε μία απίστευτη ανάκληση στις ΗΠΑ!

Ανακλήσεις και προληπτικοί έλεγχοι ανακοινώνονται συνεχώς. Ωστόσο, αυτή που αφορά στο ημιφορτηγό RAM 1500 ακούγεται απίστευτη!

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί σε ένα RAM 1500 που κατασκευάστηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Στο οποίο τοποθετήθηκε ο ένας και μοναδικός ελαττωματικός πίνακας οργάνων που περίσσεψε μιας και όλοι οι άλλοι που είχαν παραληφθεί μπήκαν σε Dodge Charger και Challenger καθώς και σε Chrysler 300 που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο.

Βάσει νομοθεσίας στις ΗΠΑ η Ram Trucks υποχρεούται να ανακοινώσει την ανάκληση έστω και αν αφορά ένα και μόνο αυτοκίνητο! Πάντως, στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρία η ειδοποίηση για αυτή την ανάκληση είναι η πιο σύντομη στην ιστορία της αφού επιλύθηκε με ένα σχετικό email και ένα σύντομο τηλεφώνημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!