ΑΓΩΝΕΣ

Toyota: Θα καταφέρει να σπάει το ρεκόρ της Porsche στο Nürburgring;

Με μία 919 Hybrid και λίγο μετά την απόσυρσή της από το WEC, η Porsche είχε σημειώσει τον απίστευτο χρόνο των 5 λεπτών και 10,546 δευτερολέπτων!

Με την αποχώρηση της Porsche και τις νίκες της το 2015, 2016 και 2017 η Toyota παίζει στο Le mans δίχως αντίπαλο έχοντας κατακτήσει τους δύο τελευταίους αγώνες (2018 και 2019). Και όπως φαίνεται οι Ιάπωνες έχουν ως στόχο να επισκιάσουν τους Γερμανούς διεκδικώντας το ρεκόρ τους στην Πράσινη Κόλαση με μια τελευταία παράσταση για το TS050 Ηybrid.

Μάλιστα, ο Rob Leupen, ο διευθυντής της Toyota Motorsport, δήλωσε στο Autosport ότι θα ήθελε πολύ να κάνει την προσπάθεια στο Ring και υποστήριξε ότι το δικό τους αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από της Porsche. Για την ώρα δεν υπάρχει μία επίσημα τοποθέτηση αλλά όλα δείχνουν πως η Toyota θα διαθέσει το μπάτζετ για μία τέτοια προσπάθεια..

Επίσης, ένα τέτοιο ρεκόρ θα αποτελέσει μια καλή συγκυρία υπέρ της Toyota αφού από την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος αντοχής WEC η κατηγορία των πρωτότυπων LMP1 θα αντικατασταθεί από τη νέα των Hypercars. Στην οποία έχουν ήδη δηλώσει πως θα συμμετάσοχυν οι Aston Martin, Toyota, Scuderia Cameron Glickenhaus, φήμες ακούγονται και για την Lamborghini αλλά και για άλλους κατασκευαστές. θα όπου και εκεί θα συμμετέχει η Toyota.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!