NEA

Το Audi AI:Trail Quattro είναι ένα ηλεκτρικό και αυτόνομο SUV


Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, στα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει η Audi ένα νέο concept του οποίου βλέπετε την πρώτη teaser εικόνα.

Μέχρι να έρθουν περισσότερα στοιχεία διακρίνεται η φουτουριστική σχεδίαση του αμαξώματος, με ιδιαίτερα κοντούς προβόλους και το παρμπρίζ να ξεκινά από τη μάσκα. Γενικά υπάρχουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με τους τεράστιους τροχούς να βρίσκονται όσο πάει πιο άκρη ώστε να δημιουργείται μεγάλο μεταξόνιο.

Επίσης, χαρακτηριστικό είναι πως οι κεντρικά τοποθετημένες χειρολαβές αποτελούν ένδειξη για πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά, ενώ και το ταμπλό αναμένεται εξίσου space.

Από εκεί και πέρα το AI:Trail Quattro θα είναι τετρακίνητο, και όπως λέει και το όνομά του, ηλεκτροκίνητο με τουλάχιστον δύο ηλεκτροκινητήρες. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία της αυτόνομης τεχνολογίας και πολλών άλλων μελλοντικών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!