ΑΓΩΝΕΣ

Η 99X είναι το ηλεκτρικό μονοθέσιο της Porsche για την Formula E

Από του χρόνου η Porsche θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με τα ηλεκτρικά μονοθέσια έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Στο τιμόνι των δύο μονοθεσίων Porsche 99Χ με τα παραδοσιακά αγωνιστικά χρώματα της εταιρίας θα βρεθούν οι Neel Jani και Andre Lotterer. Η Porsche έχει εξελίξει ένα δικό της σύστημα πρόωσης με βάσει την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και την κατηγορία LMP1 του WEC.

Το σύστημα πρόωσης έχει μέγιστη ισχύ στους 340 ίππους, αλλά περιορίζεται στους 272 στο Race Mode, δηλ. σε αυτά που είναι διαθέσιμα για την διαδικασία του αγώνα. Τα 320 άλογα είναι διαθέσιμα στο Attack Mode και για τις προσπεράσεις, όταν η τελική φτάνει τα 280 χλμ./ώρα με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 2,8 δεύτερα. Παραπάνω μπορείτε να δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον εικονογράφημα.

Οπτικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από τα άλλα μονοθέσια της Formula E ελέω των αυστηρών κανονισμών. H Porsche έχει μεγάλες βλέψεις για την συμμετοχή της στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ενώ το αυτοκίνητό της θα αποτελέσει ένα πεδίο δοκιμών για τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν και στα επιβατικά.

Το πρώτο E-Prix είναι στις 22 Νοεμβρίου και τελευταίος αγώνας στις 26 Ιουλίου στο Λονδίνο. Παρακάτω το πρόγραμμα της Formula E για την σεζόν 2019-20.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!