ΑΓΩΝΕΣ

Ποιος ήταν ο Anthoine Hubert που έχασε την ζωή του στην Formula 2 [vid]

O 22χρονος οδηγός ενεπλάκη χτες σε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Σπα που του στοίχισε την ζωή του.

Ο Anthoine Hubert ήταν πρωταθλητής στο πρωτάθλημα GP3 και είχε μία πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Formula 2. Ήταν γιος του Γάλλου οδηγού αγώνων Francois Hubert και είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της F4 το 2013. Τρία χρόνια αργότερα μπήκε στην Formula 3, πέρυσι ήταν πρωταθλητής στο GP3 και το Νοέμβριο του 2018 έκανε δοκιμαστικά στην Formula 2. Από τον Ιανουάριο του 2019 συμμετείχε κανονικά στο πρωτάθλημα με την BWT Arden. Είχε δύο νίκες και ήταν 8ος στο πρωτάθλημα ως ο δεύτερος καλύτερος οδηγός και υπό την παρακολούθηση της Renault F1.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε χτες το απόγευμα στον δεύτερο γύρο του αγώνα στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα, όταν ο Hubert είχε εμπλοκή με το μονοθέσιο του Giuliano Alesi που είχε χάσει τον έλεγχο από πριν στην Eau Rouge. Στη συνέχεια το μονοθέσιο του Hubert χτύπησε στις μπαριέρες και κατέληξε στη μέση της πίστας.

Δυστυχώς ακολουθούσε το μονοθέσιο της Sauber Junior Team που οδηγούσε ο Juan-Manuel Correa και με πολύ μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο μονοθέσιο της Arden κόβοντας το στη μέση. Ο Hubert υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ο Correa βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λιέγης, ενώ ο Alesi δεν είχε σοβαρό τραυματισμό. Το τελευταίο μοιραίο ατύχημα σε υψηλό επίπεδο Formula ήταν το 2015 με τον άτυχο Jules Bianchi.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!