NEA

Νέοι κινητήρες και χαμηλότερη τιμή για το Mazda 3, από 21.633 ευρώ

Η γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της Mazda ενισχύεται με δύο σημαντικά νέα μοτέρ, ένα βασικό, 1.5 λίτρων και 120 ίππων και το κορυφαίο δίλιτρο, των 180 ίππων.

Η κίνηση αυτή, από πλευράς εταιρίας, δεν μπορεί παρά να έχει μόνο κέρδος, σε ο,τι αφορά στην εμπορική πορεία του μοντέλου στη χώρα μας. Αναφορικά με το μικρό σύνολο, Skyactiv G, των 1.5 λίτρων, δεν είναι καινούριο, μέχρι πρότινος όμως δεν υπήρχε ως επιλογή στις λίστες της Mazda. Αυτό αλλάζει άμεσα, με την έκδοση 1.5 120 PS να βρίσκεται ήδη άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, το κόστος κτήσης της ξεκινά από τα 21.633 ευρώ, πράγμα που κάνει το μοντέλο 3 ακόμα πιο δελεαστικό στα μάτια του αγοραστικού κοινού.

Πέραν της έκδοσης 1.5, τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και η έκδοση Skyactiv x 2.0. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο, δίλιτρο σύνολο, με ισχύ 180 ίππων. Αυτό, κάνοντας χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών της εταιρίας και χρησιμοποιώντας υψηλή συμπίεση στους θαλάμους καύσης, καταφέρνει να χαρίζει επιδόσεις με πολύ χαμηλή κατανάλωση, που θυμίζει αυτή πετρελαιοκινητήρα! Το κόστος κτήσης του Mazda 3 με το συγκεκριμένο μοτέρ θα ξεκινά από τα 28.406 ευρώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!