ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Περιπολικό της Tesla ξεφορτίστηκε σε καταδίωξη!

Και μπορεί να μην φταίει η ίδια η Tesla για αυτό, είναι όμως παράξενο να αφήνεις στη μέση τη δουλειά γιατί έμεινες από μπαταρία…

Η ιστορία μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα το Freemont της Καλιφόρνια. Ο αστυνομικός/ οδηγός του εν λόγω Tesla, όσο ήταν στο γραφείο του δεν σκέφτηκε να φορτίσει το περιπολικό του. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που βγήκε στο δρόμο, δεν είχε όλη την απαιτούμενη αυτονομία για να καλύψει κάθε πιθανή περίπτωση. Και πράγματι, μετά από μη συμμόρφωση ενός οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, ξεκίνησε μία καταδίωξη, με την αυτονομία του οχήματος σε μόλις 10 χιλιόμετρα.

Η αυτονομία αυτή ήταν παραπάνω από αρκετή για να επιστρέψει στο τμήμα, όχι όμως για να κυνηγάει κακούς σε ανοικτούς δρόμους. Μετά από λίγο, λοιπόν, ο αστυνομικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να καλέσει σε βοήθεια άλλα περιπολικά (συμβατικά αυτή τη φορά, με κινητήρες εσωτερικής καύσης) ώστε να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Tesla για το παραπάνω. Σύμφωνα όμως με την αστυνομία του Freemont, συμβαίνει συχνά να ξεχνά κανείς να φορτίσει το αυτοκίνητο. Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν λύνεται μέσα σε 2 λεπτά, όπως ένας απλός ανεφοδιασμός με υγρά καύσιμα. Ως εκ τούτου, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δήλωσε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί ολόκληρο το πρόγραμμα χρήσης των Tesla και πιθανά να αλλάξει το καθεστώς χρήσης του.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!