NEA

Facelift για το Audi RS4 Avant

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της γκάμας του Α4, έτσι και το RS4 Avant φρεσκαρίστηκε με αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο RS6 Avant.

Οι πιο έντονες αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED (ή έξτρα matrix LED), ενώ έχει ανανεωθεί σχεδιαστικά και η κλασική γρίλια που έχει γίνει πιο φαρδιά και πιο στενή, με μαύρο γυαλιστερό πλαστικό. Στο υπόλοιπο αμάξωμα έχουν προστεθεί διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ έχει μεγαλώσει και η διάμετρος των θόλων κατά 30 χιλιοστά έτσι ώστε να χωρέσουν οι μεγαλύτεροι τροχοί.

Στο πίσω μέρος οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν τα φωτιστικά σώματα, το νέο προφυλακτήρα και ένα νέας σχεδίασης diffuser. Στο σαλόνι υπάρχει το νέο MMI της Audi με την οθόνη των 10,1 ιντσών καθώς και η σπορ εκδοχή του Virtual Cockpit, ενώ έχει προστεθεί ένα πιο σπορ τιμόνι και καθίσματα μπάκετ, όλα με επένδυση αλκαντάρα.

Κάτω από το καπό συνεχίζει ο V6 των 2,9 λίτρων με 450 ίππους και 600 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου RS4 Avant θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη μέσα στον Δεκέμβριο με την τιμή του στην Γερμανία να διαμορφώνεται στις 81.400€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.