NEA

Αυξάνονται συνεχώς στις ΗΠΑ τα φαινόμενα κακοποίησης των Tesla [vid]

Στο διαδίκτυο θα συναντήσετε πολλές περιπτώσεις με γρατζουνισμένα και σπασμένα Tesla με ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σε ένα πάρκινγκ μια νεαρή περνά με το κλειδί στο χέρι και γρατζουνάει όλη την μεριά ενός άμοιρου Model S. Ένας άλλος βγαίνοντας από ένα πολυκατάστημα ρίχνει με δύναμη το καροτσάκι πάνω στην πόρτα ενός άλλου Tesla. Ένας μηχανόβιος προσπερνά με ταχύτητα ένα Tesla και του σπάει τον εξωτερικό καθρέπτη.

Γιατί άραγε κάποιοι στην Αμερική να μισούν τόσο πολύ τα Tesla, αναρωτιέται η YouTuber Kim, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο; Μία εξήγηση έχει να κάνει με το γεγονός πως στις ΗΠΑ τα Tesla θεωρούνται είδος πολυτελείας αφού ξεκινούν από τις 35.000 δολάρια με το Model 3. Παλιότερα οι τιμές ήταν πολύ πιο πάνω αποτελώντας κόκκινο πανί για τους μη έχοντες.  

Μιλώντας για κόκκινο πανί δεν είναι λίγοι οι petrolheads που το μάτι τους γυαλίζει βλέποντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Θυμηθείτε πως μιλάμε για μια χώρα που τα μεγάλα pickups θεωρούνται SUV πηγαίνοντας με αυτά παντού και με το γαλόνι της βενζίνης να παραμένει πολύ φθηνό.

Βέβαια υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως μια θείτσα από το Κολοράντο που δεν πήρε χαμπάρι ένα αθόρυβο Model 3 στον δρόμο και παραλίγο να πέσει πάνω του. Ε, και μετά που το είδε σταθμευμένο είπε να του το ανταποδώσει με μερικές χαρακιές.

Πέρα πάντως από όλες αυτές τις εξηγήσεις θεωρώ πως η καλύτερη αφορά στο περιμετρικό σύστημα ελέγχου sentry mode που μετά από επιλογή του οδηγού μπορεί να καταγράφει ότι συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο. Εξού και τα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με βανδαλισμένα και πληγωμένα Tesla.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!