NEA

H Aston Martin AMB 001 έχει turbo V2, 180 άλογα και κοστίζει 108.000 ευρώ!

Η AMB 001 έκανε πρεμιέρα στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες.

Με την συνεργασία της Brough Superior η βρετανική φίρμα περνά σε ένα νέο πεδίο δράσης διευρύνοντας τους ορίζοντές της και στις μοτοσικλέτες. Μάλιστα η Aston Martin λέει πως η AMB 001 είναι το πρώτο πρότζεκτ για την κατασκευή μοτοσικλετών και πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα ενδιαφέροντα.

Η εμφάνισή της πρώτης μοτοσικλέτας της Aston Martin παραπέμπει σε γλυπτό που έχει κατασκευαστεί από πανάκριβα υλικά. Εξού και η υψηλή της τιμή. Το μπροστινό πιρούνι παραπέμπει στις τετράτροχες Aston, ενώ πολύ όμορφος είναι ο χρωματικός συνδυασμός δίνοντας επίσης και το στίγμα μιας πολύ σπορ κατασκευής.

Το βάρος της δεν ξεπερνά τα 180 κιλά που καλείται να κινεί ένας υπερτροφοδοτούμενος V2 με ισχύ 182 ίππους. Η ΑΜΒ 001 θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τα τέλη του 2020 στο εργοστάσιο της Brough Superior που βρίσκεται στην Τουλούζη της Γαλλίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!