NEA

Εντός του 2020 η νέα Porsche 911 Turbo, με 650 PS!

Μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, η Porsche όμως αρχίζει να δίνει στοιχεία και φωτογραφίες γύρω από τη νέα γενιά 911 Turbo.

Οι φωτογραφίες για τις οποίες μιλάμε, απεικονίζουν μερικές 911 Turbo στη φάση των δοκιμών. Μάλιστα δεν περιορίζονται μόνο στην κλειστή αλλά αποκαλύπτουν και την ανοικτή εκδοχή αυτής, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα πρώτα νούμερα που βγαίνουν στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται, το μηχανικό σύνολο που θα χρησιμοποιούν οι Turbo και Turbo S θα είναι twin-turbo, 3.8 λίτρων, με μεγαλύτερα turbo και βελτιώσεις στο σύστημα εξαγωγής, μεταξύ άλλων.

Ειδικά για την έκδοση Turbo S, η ισχύς θα ανέρχεται στα 650 PS, με τη ροπή στα 799 Nm. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η απερχόμενη 911 Turbo S είχε αντίστοιχα 580 PS και 699 Nm, μιλάμε για μία σημαντική αύξηση της ισχύος. Στο όλο πακέτο θα πρέπει να προσθέσουμε τη μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, τις ζάντες 20 και 21 ιντσών με τα Pilot Sport 4S ελαστικά της Michelin, τις κίτρινες δαγκάνες των κεραμικών φρένων και άλλα καλούδια που θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες, ολοκληρώνοντας την εικόνα ενός από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που αναμένονται μέσα στο 2020.

https://www.instagram.com/p/B4nOdxWiAPY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet https://www.instagram.com/p/B4m2iJUilZs/?utm_source=ig_web_button_share_sheet https://www.instagram.com/p/B4njyLyi_ji/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button