NEA

Τo Faraday Future FF 91 έχει ένα space εσωτερικό!

Πρόκειται για ένα high-tech διάκοσμο με όλα τα ψηφιακά κομφόρ. Μόνο οι οθόνες φτάνουν τις 11 συνολικά!

Το FF 91 είναι ένα εντυπωσιακό concept car που παρουσίασε η Faraday στην έκθεση του Λος Άντζελες. Έχει την φουτουριστική σχεδίαση που διέπει κάθε πρωτότυπο μοντέλο και φυσικά είναι ηλεκτρικό. Είναι τίγκα στις οθόνες (από 10,6’’ έως 15,4’’) με την παράσταση να κλέβει η αλά tablet στην κεντρική κονσόλα, ενώ όπως θα περίμενε κανείς αντί για εξωτερικούς καθρέπτες υπάρχουν κάμερες.

Αυτό όμως που τραβά περισσότερο απ’ όλα την προσοχή είναι το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό με άπειρες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Τα καθίσματα είναι εμπνευσμένα από τα μηδενικής βαρύτητας της NASA και στρέφονται έως 60 μοίρες. Επίσης υπάρχει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

H βασική έκδοση θα έχει 716 ίππους, αυτονομία 480 χλμ. και αν όλα πάνε καλά θα βγει στην παραγωγή το 2021. Κάτι που μάλλον ακούγεται δύσκολο για την Faraday και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!