ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία κατάσβεση που όλα πήγαν στραβά [vid]

Η αγαπημένη σας BMW πιάνει φωτιά, στη μέση του δρόμου. Μέχρι που είσαστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να τη σώσετε;

Εντάξει, όπως λέει και ο σοφός λαός, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Εάν βλέπεις το αυτοκίνητό σου να καίγεται, θα κάνεις ό,τι μπορείς για να το σώσεις. Ειδικά αν δεν είναι κάποιο σαράβαλο αλλά ένα ακριβό SUV της BMW. Από μηχανής θεός, στην όλη προσπάθεια της κατάσβεσης, ένας επαγγελματίας οδηγός που με το όχημά του σταματάει δίπλα σου για να βοηθήσει. Μόνο… που…

Πρακτικά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πεις αυτό. Ο καλός Σαμαρείτης είναι οδηγός βυτιοφόρου λυμάτων. Δεν κουβαλάει ούτε νερό, ούτε κάτι άλλο που θα έσωζε την κατάσταση αξιοπρεπώς.

Έχει ένα βυτίο γεμάτο με αυτό που φαντάζεστε, βγάζει τη χοντρή σωλήνα και αρχίζει να λούζει τη Χ6, από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Λίγο αργότερα, που ανοίγει και το καπό, με τις φλόγες πλέον να ξεπηδούν από μέσα, ρίχνει και το υπόλοιπο «υλικό» στο διαμέρισμα του κινητήρα.

Και κάπου εκεί, η φωτιά δείχνει να υποχωρεί. Στο τέλος φαίνεται μία μικρή λιμνούλα λυμάτων να έχει σχηματιστεί, με τη BMW σαν νούφαρο στο κέντρο, να στάζει. Ομολογουμένως, αν ήμασταν στη θέση του και είχαμε κάνει ασφάλεια πυρός, θα την αφήναμε να λαμπαδιάσει. Εσείς τι λέτε;

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!