NEA

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα Mercedes-Benz GLA

Σε λιγότερο από 48 ώρες θα παρουσιαστεί διαδικτυακά η νέα GLA η οποία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας πριν τα μέσα του 2020.

Λίγο νωρίτερα και την άνοιξη θα προηγηθεί το λανσάρισμα της νέας GLB ολοκληρώνοντας την γραμμή ισχύος της Mercedes στα κόμπακτ SUV. Μέχρι τώρα για την GLA η εταιρία έχει δώσει αρκετά teaser στοιχεία και στο πιο πρόσφατο βλέπουμε το πίσω μέρος του αμαξώματος που μοιάζει με μία μετεξέλιξη της υπάρχουσας σειράς, με πιο μοντέρνα στοιχεία και μάλλον μεγαλύτερη έμφαση στην πρακτικότητα.

Έως τώρα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η νέα GLA θα είναι 10 εκατοστά ψηλότερη και 1,5 εκατοστά μικρότερη από την προηγούμενη. Δίχως ωστόσο να επιβαρύνονται οι χώροι, οι οποίοι θα είναι μεγαλύτεροι από το απερχόμενο μοντέλο (όπως και το πορτμπαγκάζ) χάρη στην αύξηση του μεταξονίου κατά 3 εκατοστά με παράλληλη μείωση των προβόλων.

Από εκεί και πέρα η GLA θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη των προαναφερόμενων μοντέλων και θα χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες. Από τους βασικούς βενζίνης και πετρελαίου στα 1,3 και 1,5 λίτρα, αντίστοιχα, έως τις AMG GLA 35 και AMG GLA 45 / 45 S με τους 421 ίππους.

Θα υπάρξει και υβριδική έκδοση GLA 250e με το σύστημα των A250e και B250e. Το οποία είναι διάταξης plug-in με βενζινοκινητήρα 1,33 λίτρων / 160 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 102 ίππων, συνδυαστική ισχύς στους 218 ίππους με ροπή 450 Nm και μπαταρία 15,6 kWh.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.