ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα 5 καλύτερα rally car της Porsche [vid]

Συνεχίζοντας τα Top 5 αφιερώματα στο κανάλι της στο youtube, η Porsche παρουσιάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα rally που κατασκεύασε ποτέ.

Για μία εταιρία που διέπρεψε και συνεχίζει να διαπρέπει στις πίστες, το κεφάλαιο rally, έστω και περιορισμένο, δεν παύει να αποτελεί ένα ξεχωριστό τμήμα της ιστορίας της. Και ποιος καταλληλότερος για να μας ξεναγήσει σε αυτή από τον άνθρωπο που πέρα από επίσημος δοκιμαστής της, έχει μία κάποια εμπειρία από χώμα… Ο λόγος, προφανώς για τον Walter Roerl, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και θρύλο των αγώνων rally.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε και μόνο του τον οικοδεσπότη, να μιλάει με τις ώρες για τους αγαπημένους του αγώνες. Επειδή όμως, όπως προείπαμε, πρόκειται για Top 5, υπάρχουν και 5 αυτοκίνητα για τα οποία θα μάθουμε την ιστορία τους. Το ποια είναι δεν θα σας το αποκαλύψουμε. Θα δώσουμε όμως ένα πολύ καλό λόγο για να μη χάσετε άλλο χρόνο και να πατήσετε το play. Η πρώτη σκηνή δείχνει μία τεράστια χωμάτινη πίστα και το Roerl να καταφτάνει με την κλασική 911 Paris Dakar, στα μπλε αγωνιστικά χρώματα της Rothmans!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!