NEAΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θερμαινόμενοι υαλοκαθαριστήρες VisioBlade από την Lincoln [vid]

Το πολυτελές σήμα της Ford ανακοίνωσε τους πρώτους θερμαινόμενους υαλοκαθαριστήρες σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Σε παγωμένες περιοχές όπως της Βορείου Αμερικής το πρόβλημα με τα παγωμένα κρύσταλλά είναι μια ενοχλητική κατάσταση για τους οδηγούς. Και επειδή στην αντίπερα όχθη λατρεύουν τα gadgets, από εκεί ξεκίνησαν διάφορα καλούδια, όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα, το θερμαινόμενο τιμόνι… μέχρι και οι θερμαινόμενες ποτηροθήκες.

Ένα από τα τελευταία είναι το προαιρετικό σύστημα VisioBlade που τοποθετείται για πρώτη φορά στο Aviator. Πρόκειται για ένα σύστημα που ζεσταίνει τους υαλοκαθαριστήρες έως 30 βαθμούς Κελσίου και σε συνδυασμό με το θερμαινόμενο παρμπρίζ μπορεί να επιταχύνει το καθάρισμα του παρμπρίζ τρεις φορές πιο γρήγορα.

Η Lincoln αναφέρει πως με το παραδοσιακό σύστημα η όλη διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά και πως το VisioBlade ζεσταίνεται σε μόλις 4 λεπτά. Επίσης, τα ενσωματωμένα μπεκ στους βραχίονες καταναλώνουν την μισή ποσότητα πλυστικού υγρού προσφέροντας πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!