NEA

Αυτό το Dodge Charger είναι κλασικό, σπάνιο… και ροζ!

Αν σας λέει κάτι σαν μοντέλο από την παιδική σας ηλικία είναι επειδή ανήκει στην γενιά του Charger και του Στρατηγού Lee που πρωταγωνιστούσε στους Dukes.

Αυτό το Charger του 1970 δημοπρατείται ήδη στην Φλόριδα και αναμένεται να πετύχει μια τιμή κάπου ανάμεσα στις 175.000-250.000 δολάρια. Πρόκειται για ένα από τα τελευταία Charger εκείνης της γενιάς και παρέμεινε στην κατοχή αρκετών VIP Αμερικανών και συλλεκτών.

Με τα χρόνια πέρασε από αρκετές ανακατασκευές διατηρώντας πάντα τα ορίτζιναλ ανταλλακτικά και εξαρτήματα του και αποκτώντας μια ροζ βαφή με λευκή οροφή.

Κάτι που φαίνεται να αρέσει, όπως και ο V8 των 7,2 λίτρων με ισχύ 390 ίππους, με αυτόματο κιβώτιο A727 TorqueFlite και μακρύ διαφορικό. Είχε την ονομασία 440 Six Pack, το 440 από την χωρητικότητα σε ίντσες και το Six Pack από τα τρία ζεύγη καρμπυρατέρ Holley. Μία κλασσική αμερικανική συνταγή…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!