NEA

Νέος δίλιτρος κινητήρας με 258 άλογα για την Toyota GR Supra

Μέχρι πρότινος η Supra ήταν διαθέσιμη με έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο της BMW και ανάλογη τιμή πώλησης.

Η νέα μικρότερη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη μετά την άνοιξη και φυσικά δίνει νέα προοπτική για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια Supra που θα συμφέρει από κάθε άποψη (σε σχέση με την τρίλιτρη). To μοτέρ είναι ξανά προέλευσης BMW και αποδίδει 258 ίππους και 400 Nm.

Ως τετρακύλινδρος έχει μικρότερο βάρος και μαζί με τα παρελκόμενα η δίλιτρη Supra είναι ελαφρύτερη κατά 100 κιλά με κατανομή βάρους στους δύο άξονες 50/50. Παράλληλα, εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 5,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Η δίλιτρη GR Supra θα παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν αμέσως μετά αρχικά με την ειδική έκδοση Fuji Speedway, η οποία θα κατασκευαστεί μόλις 200 φορές και θα είναι συλλεκτική.

Η εν λόγω έκδοση θα είναι αποκλειστικά άσπρη με κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών και μαύρες ματ ζάντες 19 ιντσών. Στο εσωτερικό θα έχει κόκκινες επενδύσεις από αλκαντάρα και ενθέσεις από ανθρακονήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!