NEA

H Peugeot στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων για το 2019

Σημειώνοντας μία εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 26,4%, η Peugeot ανέβηκε στην πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων για τη χρονιά που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρικές πωλήσεις της εταιρίας έφτασαν για το 2019 τα 6.674 οχήματα, στην Ελληνική αγορά. Αυτό οφείλεται προφανώς τόσο στην αξία των ίδιων των μοντέλων, όσο και στις συμφέρουσες και εξατομικευμένες προτάσεις που προσφέρει η Γαλλική εταιρία ανά περίσταση. Εδώ ας μην ξεχνάμε και την after sales εξυπηρέτηση, που ολοκληρώνει το όλο πακέτο.

Εμπορικά, ένα από τα βέλη που ξεχωρίζουν στη φαρέτρα της Peugeot είναι το 3008, το οποίο κατάφερε να κατακτήσει και την πρώτη θέση, στην κατηγορία του, ως SUV. Ενδιαφέρον έχει και η δεύτερη θέση, την οποία κατέχει το 2008. Αυτό πρόσφατα άλλαξε γενιά, γεγονός που αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στις πωλήσεις του για φέτος. Στο Top 3 των κατηγοριών τους βρέθηκαν και τα 108/208, εξασφαλίζοντας συνολικά πάνω από 3.500 πωλήσεις. Τέλος, υπάρχουν και τα επαγγελματικά οχήματα της Peugeot, όπως τα Traveller και Rifter, τα ενίσχυσαν τα συνολικά νούμερα των πωλήσεων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!