NEA

Έρχεται τo καλοκαίρι η ολοκαίνουργια Alfa Romeo!

Φήμες από την Ιταλία θέλουν την Alfa Romeo να ετοιμάζεται να εισαγάγει ένα νέο μοντέλο στη γκάμα της, μέσα στους επόμενους μήνες.

Παρότι αποκαλύφθηκαν πρόσφατα τα πλάνα της Ιταλικής εταιρίας, τα οποία δεν περιλαμβάνουν κάποια νέα πρόταση εντός του έτους, μία νέα φήμη θέλει την Alfa Romeo να μας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Μάλιστα ορίζει και την ημερομηνία της υποτιθέμενης παρουσίασης, στις 24 Ιουνίου.

Θεωρητικά θα είναι κάποιο μικρό Crossover, που θα τοποθετηθεί προϊοντικά κάτω από τη Stelvio, όπως το εικονιζόμενο, που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα ως σκίτσο από το σχεδιαστή Jesse Diephuis.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να βασίζεται στο δάπεδο και στα μηχανικά μέρη του Peugeot 2008, όπως επίσης και να είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει ως ηλεκτρικό, το 2022.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ενός μεγάλου Gran Turismo, ενώ σχεδόν απίθανο είναι να δούμε κάτι αντίστοιχο των 8C ή GTV. Το τελευταίο μπορεί να αποτελεί διακαή πόθο των απανταχού Alfisti, με τα οικονομικά όμως της φίρμας, αυτό που χρειάζεται για τη σωτηρία της είναι εμπορικά μοντέλα και όχι niche.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!