NEA

Πόσα λουκάνικα κατάφερε να πουλήσει φέτος η Volkswagen;

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Volkswagen πουλά περισσότερα λουκάνικα παρά αυτοκίνητα!

Όλα ξεκίνησαν πίσω στην δεκαετία του 1970 όταν η Volkswagen αποφάσισε να παράγει η ίδια λουκάνικα για τους εργαζόμενούς της στο εργοστάσιο του Wolfsburg. Προφανώς τα λουκάνικα που έφτιαχνε η εταιρία δεν μείωσε μόνο το κόστος αλλά άρεσαν τόσο πολύ που κάλυπταν τις ανάγκες των εργοστασίων της εταιρίας παγκοσμίως. Μάλιστα, τα λουκάνικα της εταιρίας (τα οποία δικαιούται και η Audi) είναι διαθέσιμα και σε ορισμένες αγορές για το καταναλωτικό κοινό.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα λουκάνικα είναι περισσότερα από τα αυτοκίνητα της εταιρίας, έχοντας πλέον αποκτήσει όχι μόνο ειδικό τμήμα μέσα στην VW αλλά και κωδικό, όπως και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά της εταιρίας (λόγω logistics). Συγκεκριμένα, το δημοφιλές Currywurst συνέχισε και φέτος να είναι το… δημοφιλέστερο προϊόν της VW με 6,8 εκατομμύρια πωλήσεις σε λουκάνικα μέσα στο 2019 έναντι 6,2 εκ. αυτοκινήτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!