NEA

Δείτε το Nico Rosberg να ξεσαλώνει με μια Ferrari Monza SP1 [vid]

Αν δεν το γνωρίζετε ο Nico Rosberg το έχει ρίξει στο YouTube ξεζουμίζοντας σε κάθε βίντεο και από ένα σπέσιαλ τετράτροχο.

Στο παρακάτω βίντεο θα τον δείτε να μπαίνει στην φωλιά της Ferrari στο Maranello και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τα ιταλικά αυτοκίνητα. Αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Mercedes-AMG Petronas περνά από το μονοθέσιο της Formula 1 μέχρι και τις κλασικές Ferrari με τον γέρο-Enzo στο τιμόνι μπορείτε να τον απολαύσετε (από το 06:50 και μετά) να λιώνει τα λάστιχα της Monza SP1 των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Ferrari θα κατασκευάσει μόλις 499 από την μονοθέσια Monza SP1 και την διθέσια Monza SP2. Κάτω από το καπό υπάρχει V12 ατμοσφαιρικός των 6,5 λίτρων με ισχύ 810 άλογα (προέρχεται από την 812 Superfast), 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δλ. και τελική στα 300 χλμ./ώρα. Για όποιον αντέχει μιας και δεν υπάρχει καν παρμπρίζ!

Πάντως, στην ευθεία της πίστας του Fiorano ο Rosberg έπιασε πάνω από 250 χλμ./ώρα. Και για youtuber δεν τα πάει καθόλου άσχημα αφού μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα το κοντέρ έχει γράψει πάνω από 725.000 προβολές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!