ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To πιο ακριβό δαχτυλικό αποτύπωμα το έχει μια Porsche 911

Στο πλαίσιο της εξατομίκευσης το ειδικό τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur αναλαμβάνει να σας πάρει το αποτύπωμα έναντι 7.500 ευρώ!

Η εξατομίκευση είναι πολύ σημαντική για τους πελάτες της Porsche και τίποτα πιο προσωπικό δεν υπάρχει από το δακτυλικό αποτύπωμα, δηλώνει ο αντιπρόεδρος του τμήματος Individualization and Classic, Alexander Fabig. Είναι και αυτό μια άποψη, ειδικότερα αν υπάρχει και ανταπόκριση από κατόχους 911.

Έτσι, όποιος έχει μια νέα 911 μπορεί να περάσει το δαχτυλικό του αποτύπωμα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του. Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, για αυτό η εταιρία θα προσφέρει αργότερα και την δυνατότητα εκτύπωσης άλλων σχημάτων.

Ένα ειδικό γραφείο αναλαμβάνει να επεξεργαστεί την εικόνα του δαχτυλικού αποτυπώματος και διασφαλίζει πως δεν θα πέσει σε λάθος χέρια για κακόβουλες ενέργειες. Στη συνέχεια ένας ρομποτικός εκτυπωτής το τυπώνει με μεγάλη ακρίβεια και στην συνέχεια το αποτύπωμα εφαρμόζεται με ένα ειδικό φινίρισμα. Η εκτύπωση γίνεται με μία ειδική τεχνική στο τμήμα βαφής του Zuffenhausen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button