NEA

Περιορισμένη έκδοση της Alpine A110, Légende GT

Χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο εκλεπτυσμένη ερμηνεία της A110 μέχρι σήμερα», η Alpine αποκάλυψε την A110 Légende GT.

Εδώ δεν μιλάμε για κάποια σκληροπυρηνική έκδοση με προσανατολισμό την πίστα αλλά για μία πιο ποιοτική και αισθητικά ιδιαίτερη προσθήκη. Η A110 Légende GT θα παραχθεί σε μόλις 400 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν στη Γαλλική αγορά. Αυτά θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, Mercury Silver, Deep Black, και Abyss Blue, με το πρώτο να εμφανίζεται για πρώτη φορά στην παλέτα της εταιρίας.

Εσωτερικά έχουν προστεθεί νέες επενδύσεις και δέρματα, που αναβαθμίζουν την ποιότητα του σαλονιού. Μία ιδιαίτερη πινελιά είναι αυτή του 12 o’clock marker στο τιμόνι, που υποδηλώνει την ευθεία και παραπέμπει σε μία πιο αγωνιστική φιλοσοφία. Τέλος, υπάρχει και η σχετική πλακέτα, με χτυπημένο τον αριθμό παραγωγής, ώστε να αναδεικνύεται ο συλλεκτικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Για όσους μάλιστα επιθυμούν, η Alpine διαθέτει και ειδικές ασορτί τσάντες και βαλίτσες. Όσο για το κόστος, στη Γαλλία ξεκινά λίγο κάτω από τα 70.000 ευρώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!