NEA

Όταν ο κορονοϊός “χτύπησε” την Maserati…

Ίσως να μην υπάρχει άλλη εξήγηση εκτός από τον κορονοϊό (ή κοροναϊό) για αυτό το απίστευτα προκλητικό teaser (δείτε το υψωμένο δάχτυλο του αγάλματος).

Τρεις περίπου μήνες λοιπόν πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου της super car, που θα έχει και ανοιχτή έκδοση, η ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα teaser φωτογραφίες του νέου της μοντέλου. Στην πράξη είναι σα να μην τις έδινε μιας όλοι προσέχουν το γλυπτό στο φόντο με το μεσαίο δάχτυλο τεντωμένο και όχι το θολωμένο αυτοκίνητο.

Σε ποιόν απευθύνεται η… ευχή που συμβολίζει το γλυπτό; Μάλλον σε όσους πίστευαν, με βάση το σχόλιο της ίδιας της Maserati στο post της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, πως δεν θα τα καταφέρει να παρουσιάσει την MC20. Που με βάση τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία θα κινείται από έναν V6 στην εξέλιξη του οποίου δεν μετείχε η Ferrari.

Η MC20 με βάση τον προγραμματισμό της Maserati θα παρουσιαστεί μέσα στο Μάιο, προκειμένου να αποτελέσει τη φυσική διάδοχο της MC12 που βασιζόταν ούτε λίγο ούτε πολύ στη Ferrari Enzo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Who said it couldn't be done. #MastersofItalianAudacity #MaseratiMC20 #MaseratiMMXX #Maserati

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maserati (@maserati) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!