NEA

Πόσο μεγάλο κινητήρα μπορεί να έχει ένα Mini Moke;

Την απάντηση δίνει η Lazareth Auto-Moto που είχε την έμπνευση να τοποθετήσει έναν V8 της Maserati!

Αν σας λέει κάτι η Lazareth Auto-Moto είναι επειδή πρόσφατα είχαμε γράψει για την custom μοτοσικλέτα του εκκεντρικού Γάλλου σχεδιαστή Ludovic Lazareth. Ο οποίος συνεχίζει αναβιώνοντας σε μια απέριττη εκδοχή του, το Mini Moke, το αυτοκινητάκι που κατασκεύαζε η BMC (γνωστό και με τα σήματα των Austin και Morris) από το 1964 έως το 1993.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες βασίζεται στο πλαίσιο ενός παρατημένου που ήταν στις εγκαταστάσεις της Lazareth, σύμφωνα με το περιοδικό TopGear. Παλιότερα η εταιρία κατασκεύαζε μέχρι και αμφίβια Mini Moke με αλουμινένιο πλαίσιο.

Από εκεί και πέρα ο Γάλλος πήρε έναν V8 4.7 της Maserati και τον στρίμωξε στο Mini Moke. Και με 460 άλογα μπορείτε να υποθέσετε για το πως μπορεί να πηγαίνει αυτό το πανάλαφρο αυτοκινητάκι των 850 κιλών. Αν όχι μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!