NEA

Η Jeep ετοιμάζει και ηλεκτρικό μοντέλο

Η αμερικανική μάρκα έχει ήδη ανακοινώσει τις πρώτες της plug-in εκδόσεις και από του χρόνου θα παρουσιάσει και μία μηδενικών ρύπων.

Έχοντας ξεκινήσει ήδη με τα πρώτες υβριδικές εκδόσεις των Renegade, Compass και Wrangler, η Jeep προχωρά στο επόμενο στάδιο, με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία θα είναι έτοιμα μέσα στο 2022. Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Christian Meunier, επιβεβαίωσε ότι η Jeep εργάζεται αυτή την εποχή σε διάφορες κατευθύνσεις, μεταξύ των οποίων και τα καθαρόαιμα ηλεκτρικά μοντέλα.

Τα πλάνα της Jeep προβλέπουν ότι μέχρι το 2022 θα βρίσκονται στην αγορά 10 διαφορετικά plug-in υβριδικά μοντέλα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν και 4 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά. Μαζί με την ηλεκτροκίνηση, η εταιρία έχει μπει στην διαδικασία να εξελίσσει και την αυτόνομη οδήγηση, τουλάχιστον επιπέδου 3 για τα μοντέλα της μέχρι το ίδιο χρονικό διάστημα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!