ΑΓΩΝΕΣ

Ο 89χρονος Bernie Ecclestone θα γίνει και πάλι μπαμπάς!

Πηγή φωτογραφίας: fabianaecclestone (instagram)

Ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα για πολλά χρόνια στην Formula 1 δείχνει πως έχει τα γονίδια και την κράση ενός δυνατού… V9.

Φτάνοντας τις 9 δεκαετίες ζωής ο Ecclestone δείχνει πως έχει την κράση και τις αντοχές για να αποκτήσει ένα τέταρτο γόνο με την Fabiana Flosi. Με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 8 χρόνια. Πέρα του ότι του ρίχνει ένα κεφάλι σε μπόι, η 44χρονη Βραζιλιάνα έχει τα μισά χρόνια από τον γέρο-Bernie και θα μπορούσε χαλαρά να είναι και κόρη του (παίζει και εγγονή;).

Πέρα από το νέο παιδί που θα φέρει στον κόσμο ο Bernie έχει ακόμη τρία. Την  65χρονη κόρη του Deborah από την πρώτη του γυναίκα Ivy Bamford και δύο ακόμα κόρες από την δεύτερη γυναίκα του, την Clavica Radic. Την 35χρονη Τamara και την 31 χρονη Petra, οι οποίες απασχολούν συχνά-πυκνά τα βρετανικά tabloid.

Ο παράλληλος βίος του Bernie Ecclestone με την Formula 1 ξεκίνησε το 1974. Πολύ γρήγορα είχε αντιληφθεί την δυναμική και το χρήμα που έκρυβαν πάντοτε οι αγώνες και φρόντισε το πρωτάθλημα της F1 να αναδειχθεί ως το κορυφαίο στον πλανήτη. Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα της F1 για 42 χρόνια. Όταν συμφώνησε το 2016 να πουλήσει τα δικαιώματα στην της Formula 1 στην Liberty Media ενίσχυσε το ταμείο του με 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When you working…you got to wear the uniform #sochi #russiangrandprix 📸by Steven Domenjoz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone) στις

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!