NEA

Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Strada στην Βραζιλία

Το νέο pickup της Fiat πιστώνεται τον τίτλο του πιο κόμπακτ στον κόσμο και δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Προς το παρόν το νέο Fiat Strada λανσάρεται στη αγορά της Νοτίου Αμερικής με δύο κινητήρες που συνδυάζονται με πεντάρι σασμάν και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Η βασική έκδοση του 1,4 λίτρου αποδίδει 88 ίππους και η δεύτερη ισχυρότερη turbo του 1,3 λίτρου έχει 110 άλογα και 139 Nm ροπής.

Το κόμπακτ Strada έχει μήκος 4,480 μέτρα και προφανώς απευθύνεται σε έναν επαγγελματία που κινείται και σε πιο αστικά περιβάλλονται. Πάντως υπάρχει και ως διπλοκάμπινο με χώρους για πέντε επιβάτες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετά στοιχεία από τα σύγχρονα μοντέλα της Fiat, όπως ένας νέος πίνακας οργάνων και το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη 7 ιντσών.

Η καρότσα έχει μεγάλο βάθος και καλύπτεται από πλαστική επένδυση, ενώ πλαστικά στοιχεία υπάρχουν περιμετρικά του αυτοκινήτου, στα φτερά, στις πόρτες, αλλά και στο πίσω μέρος. Η μονοκάμπινη έκδοση έχει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στα 1.354 λίτρα, ενώ η διπλοκάμπινη στα 844 λίτρα. Το Strada παρόλο που είναι προσθιοκίνητο η Fiat λέει πως η γωνία προσέγγισης είναι στις 24 μοίρες, ενώ οι απόσταση από το έδαφος είναι στα 208 χιλιοστά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button